23948sdkhjf

Forsinkede og udeblevne varer: Snestormen påvirkede supermarkederne i Nordjylland

Det var et uvejr af den mere usædvanlige slags, der onsdag ramte landets nordligste region.

Nordjyderne måtte i timevis holde i køer - heraf var mange af køerne forårsaget af lastbiler, der sad fast i snedriverne.

Og netop lastbilernes vanskeligheder kunne også mærkes dagen derpå, hvor der flere steder fortsat ikke var kommet varer langt ud på torsdagen.

Blandt andet hos Føtex Slotsgade i Aalborg. Det fortæller chef for food-afdelingen, Steen Rasmussen.

- Vi afventer stadig varer, der skulle have kommet fra Aarhus, siger han til RetailNews torsdag formiddag.

De fik ved morgenstunden nogle varer leveret, men varer fra Salling Groups hovedlager ved Aarhus var torsdag formiddag ikke kommet frem endnu.

- Vi mangler alt kolonial, frugt og grønt og slagtervarer, siger Steen Rasmussen, der satser på at få varerne ved middagstid.

- Så må vi knokle på derfra, siger han.

Lidt længere nordpå har der også været store snemængder, men Meny i Hjørring har ikke været lige så hårdt ramt.

- Det var mest i går, at der var nogle enkelte lastbiler, der ikke kunne komme til. Her til morgen har vi fået det, vi skulle. Men nu er det kun kunderne, der mangler. De tør ikke komme ud endnu, griner købmand Christian Dam.

Vestpå i Thisted fortæller souschef i SuperBrugsen Thisted, Tobias Strunck, at de også kan mærke uvejret på vareleverancerne.

- Alle de tørvarer, vi skulle have haft i går, er først kommet i dag. I dag fik vi først fersk-varer lidt senere end normalt, men vi mangler stadig frostvarer og noget brød, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141