23948sdkhjf

HR-chef gik viralt med opslag om dagligvareansatte

Du kan altid få et job i Netto. Den myte er mange højtuddannede arbejdsløse formentlig blevet mødt med gennem tiden, og for få dage siden fik myten ny næring. Og et hurtigt modsvar.

Da sangeren Jesper ”Jokeren” Dahl i et opslag på Instagram skrev, at han er arbejdssøgende og gerne står i kassen i Netto, fik det kædens HR-direktør, Christian Dahl, til tasterne.

- Nu og da kommer det frem, at man altid kan få et job i Netto, hvis det hele går galt. Det er selvfølgelig ikke korrekt, skriver Christian Dahl på LinkedIn.

Han vil gerne, at man ser anderledes på de mange personer, der hver dag bemander kasseapparaterne og fylder varer på hylderne i landets dagligvarebutikker.

For selvom der er plads til alle typer i Netto, kan man ikke bare komme vadende ind fra gaden og få ansættelse.

- Men hvis du har viljen, hjertet på rette sted og er frisk på at smøge ærmerne op, har vi i Netto over 14.000 kolleger, som hver dag gør en fantastisk indsats. En indsats, som særligt er blevet bemærket i denne corona-tid, skriver Christian Dahl.

HR-chefens opslag på LinkedIn er blevet delt vildt og bredt med tusindvis af reaktioner og utallige kommentarer. Opslaget har haft over 400.000 visninger på LinkedIn.

Christian Dahl slutter sit opslag med et ”juleønske”:

- Hvis jeg skulle ønske mig noget til jul, så er det en større respekt for de medarbejdere, som arbejder i dagligvarebranchen og hver dag gør en kæmpe forskel, skriver han.

Netto er Danmarks største dagligvarekæde med over 500 butikker.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11