23948sdkhjf

Bilka samarbejder med Just-Eat

Bilka bliver den største leverandør til Just-Eat.dk i en aftale, der dækker alle kædens 17 varehuse.
Søndag den 4. marts er det muligt at bestille mad fra Bilka gennem madportalen Just-Eat.dk.

Det sker som følge af et samarbejde mellem de to virksomheder, der med ét slag gør Bilka til en største bidragyder til Just-Eat.dk herhjemme.

- Efterspørgslen på take away er støt stigende, og derfor er det vigtigt, at vi hele tiden udvider med restauranter, som kan opfylde kundernes behov. Før var det primært aftensmaden folk købte online - men vi kan se, at også frokost og sågar også morgenmad vinder frem. Derfor er det et scoop for os at få en leverandør som Bilka med, der har varehuse fordelt over hele landet – og som kan levere til alle måltider, siger Mads Eriksen, direktør i Just-Eat.dk.dk.

Åbnet fra morgen til aften
Samarbejdet gør det muligt at bestille mad fra Bilkas Bager, Bistro og Quick Food online fra samtlige af kædens 17 varehuse. Det er dog kun fra Tilst, Horsens, Ishøj, Hundige og One Stop i Fields, man kan få leveret sin mad til døren gennem leverance fra Just-Eat.dk.

- For os betyder det, at vi får del i de kunder, som køber færdige måltidsløsninger via nettet. De unge har gjort det længe, men vi kan se, at også familier og ældre er med på bølgen. Vi dækker bredt, da vi har klassiske fastfood retter – men også gode middagsretter, som familier og ældre efterspørger. Og i modsætning til mange andre restauranter har vi åbent fra morgen til aften, siger Martin Uebel, indkøbschef for Bilkas Bager, Bistro og Quick Food.

Just-Eat.dk har på tre år mærket en stigning i antallet af formidlede måltider fra 6 til 10 millioner. Alene i 2011 steg antallet med 20 procent og Just-Eat.dk formidler nu måltider fra mere end 1.700 restauranter i hele Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109