23948sdkhjf

21.783 besøgende på Foodexpo

Der var stor tilfredshed hos både udstillere og de 13 brancheorganisationer bag Foodexpo, da Nordens største fødevaremesse lukkede tirsdag i MCH Messecenter Herning.
Da de 368 udstillere på dette års Foodexpo i Herning kunne pakke sammen for i år, havde mange af dem også lovende aftaler og kontrakter med sig hjem.

Det var det klare indtryk, Food Supplys udsendte fik på messen, hvor mange udstillere gav udtryk for både et stigende niveau og en øget købelyst blandt messens besøgende.

Samme opfattelse har man hos messens arrangører.

- Foodexpo nåede de mål, der på forhånd var stillet til messen – og lidt mere til. Vi nåede et besøgstal på 21.783 på tre dage, og det er flere, end vi havde turdet håbe på. Vi har fået mange gode tilbagemeldinger fra udstillere, som forlader Herning med både ordrer og nye kundeemner, udtaler messens projektchef Henriette Træholt, MCH.

Kvaliteten af de besøgende i top
Blandt de tilfredse udstillere var De danske Dagligvareleverandører, som øgede deltagelsen massivt med 41 udstillere mod bare 15 udstillere i 2010.

- Foodexpo har fuldt ud levet op til vores forventninger. Jeg har fået masser af positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer, som har haft en rigtig god messe. Især kvaliteten af de besøgende har været helt i top, og det er afgørende, udtaler direktør Niels Jensen for Daligvareleverandørene i Danmark (DLF) med 130 medlemmer, der tæller bl.a. Arla Foods, Carlsberg og Kohberg Brød A/S.

Nyt koncept har givet et løft
Et af De danske Dagligvareleverandørers største medlemmer er Lantmännen Unibake, som også forlod Herning med et smil på læben.

- Jeg er helt overvældet. Foodexpos nye koncept har givet messen et markant løft med større overskuelighed, professionalisme og kvalitet. Det har været en flot messe med masser af aktivitet. Vi har fået konkrete forretninger med hjem. Set i lyset af de gode resultater, så er vi helt sikkert med på næste Foodexpo, siger salgs- og marketingsdirektør Bjarne Nøhr, Lantmännen Unibake.

Samme melding lyder hos én af Danmarks største fødevareleverandører, Catering Engros:

- Vi er overbeviste om, at fremtidens fødevaremesse er i Herning. Her er de perfekte rammer og viljen. Som branche har vi fået skabt et nationalt samlingssted, hvor vi kan møde vores kunder og vise, at man ikke behøver tage til udlandet for at købe produkter. Vi har masser af gode fødevarer i Danmark. Det har været en ualmindelig god messe, og vi har fået masser af ordrer, som vi nu skal hjem og i gang med, fortæller direktør Henrik Clausen, Catering Engros.

Foodexpo finder sted næste gang i 2014 i MCH Messecenter Herning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097