23948sdkhjf

Tidligere Coop-direktør siger farvel til Salling efter halvt år

Jesper K. Andersen stopper som varehuschef i Føtex Helsingør. Det skriver den tidligere kædedirektør for SuperBrugsen selv i et opslag på LinkedIn.

- Det har på mange måder været en svær beslutning, da jeg stortrives i købmandsrollen og lederskabet sammen med dygtige og dybt engagerede medarbejdere, hvor vi sammen er på en flot rejse. Men jeg har også måttet sande, at springet “til siden” har været en større forandring i forhold til mine tidligere jobs, end jeg nok havde forventet, skriver Jesper K. Andersen.

Han opsagde sin stilling som kædedirektør i SuperBrugsen med ansvar for cirka 230 butikker for godt et år siden. Ved årsskiftet tiltrådte han så som varehuschef i Føtex under Salling Group.

- Personligt har tiden i Salling været en øjenåbner og inspirationskilde: Hvordan systemer, effektivitet, medarbejderudvikling, servicekoncepter, kundeindsigter, kundemøder og ikke mindst den store kommercielle motor som Salling er bygget på - skaber lønsomhed, skriver Jesper K. Andersen, som samtidig understreger, at han endnu ikke ved, hvad den jobmæssige fremtid byder på.

Læs mere om Jesper K. Andersens skifte fra Coop til Salling her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125