23948sdkhjf

Løvens Hule-iværksætter havnet i shitstorm: Jeg er på ingen måde stolt

Ifølge Daniel Johannesen er succesen kommet for hurtigt for hans virksomhed Watery, der sælger svømmeudstyr til private og professionelle.

Under coronakrisens nedlukninger har der ikke været det store salg i svømmeudstyr, da svømmehallerne var lukket. I stedet kastede den 21-årige iværksætter sig over salg af padelboards, men også han har været ramt af de samme fragtproblemer som de fleste af verdens virksomheder. 

Manglende kommunikation om leveringsforsinkelser og dårlige produkter har nu medført en regulær shitstorm med en byge af dårlige anmeldelser af Watery på Trustpilot. Det skriver Finans.

- Det er gået alt for stærkt, og jeg er på ingen måde stolt af virksomheden lige nu. Jeg ærgrer mig over, at jeg som dirketør ikke har været dygtig nok, når det kommer til de transportudfordringer, vi har oplevet i forbindelse med coronakrisen. Jeg har prioriteret forkert og ikke fået kommunikeret tilstrækkeligt til kunderne. Det er klart min største fejltagelse hidtil. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at komme tilbage til den virksomhed, vi var inden, siger Daniel Johannesen til mediet.

Takkede nej til Løvens Hule-investorer

Den tidligere elitesvømmer stiftede i 2018 Watery og forsøgte forrige år at pitche sin ide i Løvens Hule.

Her tilbød Jesper Buch og Christian Stadil en halv million kroner mod 16 pct. af virksomheden; men parterne kunne ikke nå til enighed, og Daniel Johannesen endte i stedet med at sælge 30 pct. til grundlæggerne af garnfirmaet Hobbii og Filip Domagala fra Unisport.

Det endte alligevel godt for Watery, som sidste år kunne præsentere en omsætning på omkring 25 mio. kr. og et driftsresultat på 1,2 mio. kr. En stor del af den fortjeneste kommer fra salget af padelboardudstyr. 

Til Finans fortæller Daniel Johannesen, at han som følge af de mange henvendelser fra skuffede kunder har ansat seks nye medarbejdere til at håndtere klagerne. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125