23948sdkhjf

Jysk gør klar til marked nummer 52 efter tre års pause

Om to år er Jysk klar til at sætte endnu en nål i verdenskortet. Denne gang er sigtekornet indstillet på Tyrkiet, hvor koncernen planlægger at kunne sige go’daw til de første kunder i april 2023.

Det oplyser detailkoncernen i sit personalemedie Go Jysk.

– Vi har ved flere lejligheder sagt, at der ikke er nogen “nemme” lande tilbage at åbne i, så det vil kræve hårdt arbejde af alle Jysk-medarbejdere at opnå succes i Tyrkiet. Når det er sagt, vil jeg samtidig understrege, at Tyrkiet er et land med 82 millioner mennesker og et land med store muligheder for Jysk, hvis vi finder de rigtige løsninger, udtaler Jan Bøgh til Go Jysk.

Det tyrkiske marked bliver nummer 52 for Jysk, der senest indtog Rusland i foråret 2020 – en manøvre der grundet corona udviklede sig kaotisk. Dermed har markedsindtogene altså været på hold i tre år, og koncernchef Jan Bøgh har tidligere over for Finans peget på, at man med pausen har ønsket at fokusere på de eksisterende markeder og på at samle de tidligere selskaber Jysk Nordic og Dänisches Bettenlager under parolen One Jysk.

Jysk har i dag godt 3.000 butikker verden over.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113