23948sdkhjf

Salling Groups og 3F indgår aftale om overenskomst for chauffører

Tidligere på året lancerede Føtex deres onlineshopping med hjemmelevering. Siden starten i marts har det hele tiden været Føtex' egne chauffører, som stod for leveringen.

De var dog på en gammel overenskomst, og derfor tog 3F drøftelsen med Salling Group om muligheden for at tegne en ny overenskomst, der var mere tidssvarende, og det bliver nu til virkelighed.

Fremover kommer budene til at være ansat direkte gennem Føtex Hjemmelevering, og aftalen glæder HR-direktør i Salling Group, Louise Gade.

- Det har været afgørende for os, at det er vores egne servicebude, som leverer dagligvarerne hjem til danskerne. På den måde sikrer vi, at servicen er i top, og at servicebudene arbejder og bliver lønnet på ordentlige vilkår under en velbalanceret virksomhedsoverenskomst, siger Louise Gade.

Ligeledes er der tilfredshed at spore hos 3F og formand for 3F Transport, Jan Villadsen.

- Jeg er meget glad og stolt over, at det er lykkes at sikre en ny virksomhedsoverenskomst for de chauffører, der kører for Salling Group. Onlinehandlen er i vækst - det har Salling Group været bevidste om fra start og har sikret ordentlige forhold for deres medarbejdere. Det bygger den nye overenskomst videre på, så forbrugerne fortsat kan vælge sikkerhed for fair transport og ordnede forhold, når de bestiller dagligvarer.

- Samtidig kan den nye overenskomst forhåbentligt medvirke til at skabe lignende rammer hos andre virksomheder, der leverer varer direkte til forbrugernes dørtrin eller andre ydelser via en app. Vi har haft en god og konstruktiv dialog med Salling Group, og det er afgørende med arbejdsgivere som Salling Group, der tager ansvar for lønmodtagerne på det danske arbejdsmarked, siger han.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109