23948sdkhjf

Jysk sender 22 millioner i medarbejdernes lommer

Det forgangne regnskabsår bød igen på rekorder for linnedgiganten Jysk, og nu får koncernens medarbejdere også del i det 32,6 mia. kr. store overskud. Jysk har nemlig valgt at udbetale 22 af de tjente millioner i bonus til de ansatte, der i snit har fået udbetalt 14.500 kr.

Belønningen er en tak for indsatsen i løbet af året, hvor der har været rigtig travlt i butikkerne, fordi kunderne i løbet af pandemien har brugt mange penge på boligindretning.

 – Jeg må bare sige, at jeg er fantastisk imponeret og stolt over alle mine Jysk-kollegers indsats. Derfor er det selvfølgelig også en stor fornøjelse, at vi igen i år kan give butiksmedarbejderne en velfortjent bonus som tak. Det er en vigtig værdi i vores virksomhed, at vi anerkender hinandens succeser, og det er bonusserne også udtryk for, siger Bo V. Andersen, Country Manager for Jysk i Danmark.

Der er imidlertid forskel på, hvor stor en bonus hver enkelt ansatte kan høste. Bonussen er nemlig baseret på den omsætningsfremgang, butikken har haft i forhold til året før, mens man på distributionscentret i Uldum har andre parametre. Her bliver medarbejderne blandt andet målt på parametre omkring sikkert arbejdsmiljø og effektivitet i forhold til at pakke paller og lastbiler så optimalt som muligt.

 – Med bonusordningen vil vi gerne motivere medarbejderne til at yde en ekstra indsats og dermed højne effektiviteten i vores arbejde. Det er vigtigt for os at forebygge arbejdsulykker og forbedre arbejdsmiljøet, og ved at pakke paller og lastbiler mere optimalt kan vi både spare penge og lastbilkilometer for miljøet, siger Henrik Gromada, Logistics Manager for distributionscentret i Uldum.

I snit har medarbejderne på distributionscentret fået udbetalt 8.600 kr. i bonus. 

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095