23948sdkhjf

Lidl dropper HR-direktør

Det er mindre end et år siden, at Sine Dolberg gik fra HR-chef til HR-direktør og dermed blev en del af direktionen hos Lidl Danmark.

Men allerede nu er hendes tid hos den tyske dagligvaregigant ovre.

I et opslag på LinkedIn skriver den nu forhenværende HR-direktør, at fratrædelsen skyldes uenigheder omkring Lidls HR-strategi.

- På baggrund af uenighed om den fremtidige HR-strategi i Lidl Danmark har jeg valgt at fratræde min stilling som HR-direktør, skriver hun i opslaget.

I juni overtog tyske Jens Stratmann posten som adm. direktør i Lidl Danmark, men hvorvidt uenighederne om HR-strategien er mellem Sine Dolberg og Jens Stratmann, melder historien ikke noget om.

Hun bruger i sit opslag ligeledes lejligheden til at sige tak til blandt andre Dirk Fust, der var adm. direktør for Lidl Danmark, da hun blev ansat.

Lidl Danmark oplyser til RetailNews, at de ikke kan kommentere på konkrete personalesager, men i et skrifligt svar lyder det:

- Vi i Lidl har meget høje ambitioner på HR-området. Vi vil over de næste år arbejde på at positionere HR endnu stærkere i organisationen. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Sine Dolberg har været med til at udvikle HR-området i Lidl - senest i forbindelse med, at vi hævede lønnen for ungarbejdere. Vi ønsker Sine Dolberg alt mulig held og lykke i fremtiden, lyder det fra økonomidirektør Thorbjørn Liebing i det skriftlige svar.

Her oplyses det også, at HR refererer til Thorbjørn Liebing indtil den nye HR-direktør er fundet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094