23948sdkhjf

Flügger siger farvel til den absolutte bestseller

Malinggiganten Flügger er i gang med sin hidtil største produktændring. På vej ud er virksomhedens mest populære malingtype, Flütex, der udfases til fordel for grønnere alternativer.

– Det er den største produktforbedring i Flüggers historie – og også lidt nervepirrende. Vi går ind og erstatter kundernes favoritvariant. Men over hele linjen bytter vi med markant forbedrede og mere skånsomme versioner af allerede eksisterende produkter, så vi forventer en god modtagelse, siger Christian Backman, Product Manager i en pressemeddelelse.

Til erstatning for den udgående bestseller peger Flügger på opgraderede varianter i den eksisterende portefølje, mens der også introduceres et nyt barn i klassen i form af den mere budgetvenlige Flügger Perform.

Krav ændres konstant

Ifølge producenten er både Flügger Perform samt de opgraderede versioner af Flütex Pro samt Flügger Desko fremstillet, så de opfylder kravene til Svanemærket, mens der for de to sidstnævnte desuden gælder, at de lever op til M1-kravene om lavest mulige emmisioner til indeklimaet.

– Reglerne for certificeringer og krav ændres konstant. Med de nye opgraderede malingserier får vi det bedste maleresultat og påvirker samtidig miljøet mindst muligt, fortæller Christian Backman.

Selvom Flütex ifølge Flügger har været en brugerfavorit siden lanceringen i 1968, peger man på, at det ikke giver mening at holde fast i et produkt, der ikke lever op til tidens standarder.

Produktændringen er desuden i overensstemmelse med Flüggers Going Green-strategi, hvor 2030-målene blandt andet lyder på en CO2-neutral produktion og et salg af udelukkende miljømærket maling i Norden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141