23948sdkhjf

4 råd til at fikse ineffektivitet i pakkelevering og vækste din retail-forretning

Alt for meget af webshops store arbejde med at tiltrække kunder går til spilde, fordi der går noget galt med leveringen.

To tredjedele af logistikchefer siger, at ”den sidste mil” fra distributionscenteret til pakkens destination er den mindst effektive del af forsyningskæden. Læs længere nede i artiklen, hvordan Gina Tricot vækster deres forretning ved at gøre deres leveringsproces mere fleksibel.

Med disse 4 tilgange, kan webshops løse udfordringer indenfor den sidste mil og maksimere deres vækstpotentiale gennem en optimeret leveringsproces:

  1. Integration Sørg for at sikre at softwaren, der styrer leveringen, er integreret, så hvert element er designet til at arbejde sammen med ethvert andet element. Hos nShift er vores markedsledende software til Checkout, Ship, Track og Returns udviklet til at arbejde sammen.
  2. Leveringsmuligheder Tilbyd de leveringsmuligheder, som kunderne kræver, så de kan vælge mellem pris, hastighed og bæredygtighed for deres levering. Forbrugere forventer, at webshops tilbyder alle tre muligheder, så det passer til deres livsstil.
  3. Implementering Vælg en enkel og hurtig implementering. Manuel opbygning af transportørbiblioteker kan øge tiden og omkostningerne i forbindelse med implementering af software til levering betydeligt. Vælg en softwarepartner, der har et stort transportørbibliotek på plads fra start.
  4. Retur Fire ud af fem kunder vil ikke handle igen hos webshops, hvis returprocesser ikke lever op til deres forventninger. Returpolitikker, der lover enkel og hurtig retur, kan reducere returomkostninger og samtidig konvertere op til 30% af retur-tilbagebetalinger til ombytninger af varer, så indtjeningen derved fastholdes.

Leveringen er altså afgørende for kundetilfredsheden, men kan være vanskelig at udføre i stor skala.  Enhver fejl repræsenterer en omkostning - og potentielt en tabt kunde. Hos nShift, ser vi flere og flere brands, der vælger at investere i software, der kan gøre leveringsprocessen smartere, og samtidig hjælpe dem med at leve op til de høje forventninger, som forbrugere har i dag.

Gina Tricot fortsætter med at vokse med nShift Delivery

Modekæden Gina Tricot, der har butikker i hele Norden samt en webshop, lancerer nye produkter hver eneste uge og har brug for et leveringssystem, der er fleksibelt nok til at kunne klare deres non-stop vækst.

Udfordringen

Alle onlineordrer sendes fra et centralt lager i Borås, Sverige, hvor de også håndterer forsendelser og returneringer til og fra virksomhedens butikker. Dette resulterer i en konstant strøm af nye produkter, ordrer, returneringer og genopfyldning af lagerbeholdningen. Gina Tricot har derfor brug for en fleksibel leveringsløsning, der kan gøre det muligt for dem at strømline logistikken mest muligt.

Løsningen

Med nShift Delivery kan Gina Tricot booke alle forsendelser, printe labels og sende korrekt fragtdata til transportørerne via én enkelt softwareplatform. 

Den vigtigste grund til at vælge nShift frem for andre fragtløsninger med flere transportører var fleksibilitet. Petri Ventelä, logistikchef hos Gina Tricot, forklarer:

"Da vi ledte efter et nyt leveringssystem, stillede vi høje krav til, at det skulle være fleksibelt, og at vi selv skulle kunne foretage de nødvendige ændringer. Det var det, vi fandt i nShift Delivery. Takket være dets SaaS-løsning [Software as a Service] er der ingen grænser for, hvor meget vi kan vokse, og hvilke ændringer vi selv kan foretage uden støtte fra support og udvikling."

Få mere at vide på nshift.com/da-dk/

Om nShift

​nShift er en verdensførende virksomhed inden for cloudløsninger til delivery management, som håndterer næsten en milliard forsendelser på tværs af 190 lande. nShifts software anvendes globalt inden for e-handel, detailhandel, produktion og tredjepartslogistik. Virksomheden har hovedkvarter i Oslo og London. nShift har over 500 ansatte fordelt på kontorer i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Storbritannien, Polen, Holland, Belgien og Rumænien.

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065