23948sdkhjf

Nu åbner Starbucks i Bilka

Den første Starbucks i Danmark uden for Kastrup Lufthavn åbner torsdag i Bilka Fields, hvor man i anledningen har monteret kopholdere på indkøbsvognene.
Danmarks første Starbucks uden for Kastrup Lufthavn åbner torsdag morgen kl. 9.00 i Bilka Fields.

Bag disken står Danny Skov (billedet), der efter otte uger i træningslejr i Amsterdam, nu kan kalde sig fuldgyldig Starbucks-barista.

- Vi glæder os rigtig meget til at åbne. Vi har lært en masse og øvet os, så rutinerne er kommet på plads. Nu ser vi frem til at tage godt i mod kunderne og give dem ”The Starbucks Experience”, siger han med henvisning til sit team af ansatte.

Vil gerne udvide samarbejdet
Samarbejdet med Bilka betyder blandt andet, at der er monteret kopholdere på kædens indkøbsvogne, og ifølge Starbucks’ direktør for Licensed Stores EMEA, Arjan Oudejans, er der store muligheder i samarbejdet med Bilka.

- Starbucks har en strategi om at være der, hvor kunderne forventer at finde os. Ved at samarbejde med Bilka bliver vi en kærkommen pause i hverdagen midt i indkøbene, og det er den helt rette strategi for Starbucks’ succes – ikke bare i Danmark men i hele Europa. Vi glæder os rigtig meget til at åbne den nye Starbucks i Fields sammen med Bilka, siger han.

Læs også: Bilka indleder samarbejde med Starbucks

Bilkas marketingdirektør, Thorbjørn Sejer Jensen håber, at kunderne vil tage så godt i mod Starbucks i Bilka, at det giver grundlag for at åbne flere. Men i første omgang gælder det Starbucks i Bilka Fields.

- Vi tror, at københavnerne vil tage godt i mod Starbucks, og vi håber mange vil forkæle sig selv en velfortjent pause fra indkøb og hverdagsræs med en god kop kaffe og den afslappede stemning, der er Starbucks varemærke, fortæller han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094