23948sdkhjf

Ny Kiwi åbner i Aalborg

Discountkæden Kiwi minipris åbner nu butik nummer 85 i Danmark.
Discountkæden Kiwi minipris åbner d. 7. februar sin anden butik i Aalborg på tre måneder. Denne gang centralt i midtbyen. De nyistandsatte lokaler ligger på Vesterbro 95-97.

- Kiwi minipris har et mål om at være børnefamiliens foretrukne, lokale discountbutik, hvor du kan gøre hovedparten af dine dagligvareindkøb. Ud over lav pris skiller Kiwi sig ud ved et unikt loyalitetskoncept, der bl.a. giver momsreduktion på økologi, siger Bjarne Bak, adm. direktør i Kiwi minipris.

Kiwi nummer 85
I butikken findes over 3.000 discountvarer i fast sortiment. Langt størstedelen er velkendte mærkevarer suppleret af Kiwis discountmærke, First Price.

I 2008 åbnede de første 50 Kiwi-butikker herhjemme. Siden er mange flere kommet til og med åbningen på Vesterbro i Aalborg, er antallet af danske Kiwi-butikker 85.

Der er stadig et stykke vej til de mere end 530 butikker, som Kiwi minipris’ moderselskab i Norge kan bryste sig af. Her har Kiwi minipris de seneste 10 år udviklet sig til en forretning med 8.000 ansatte og en omsætning på ca. 21,6 mia. NOK.
Læs mere om: Kiwi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265