23948sdkhjf
Del siden

Zealand - Sjællands Erhvervsakademi

Zealand er Sjællands regionale erhvervsakademi - og vi uddanner til job i erhvervslivet - over 90 % af vores studerende får job i en privat virksomhed. Vi uddanner medarbejdere, der er innovative, professionelle og i stand til at koble teori og praksis. 

Vores uddannelser og undervisere er tæt på de studerende og tæt på virksomhedernes behov.  Underviserne har fx selv arbejdet i de relevante brancher og alle studerende kommer i praktik undervejs - og over halvdelen af dem får job i deres praktikvirksomhed.

På Zealand kan du vælge mellem 24 fuldtidsuddannelser (2-årige erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser på 3½ -4 år) samt en lang række deltidsuddannelser (akademi- og diplomuddannelser). Vi har omkring 7.000 studerende fordelt på fuldtids- og deltidsstuderende samt internationale studerende. 

På Zealand uddanner vi blandt andet: Laboranter, procesteknologer, autoteknologer, markedsføringsøkonomer, bygningskonstruktører, produktionsteknologer, multimediedesignere, serviceøkonomer, datamatikere, el-installatører, vvs-installatører, ledere (Diplom i ledelse) og mange andre.

Fællesnævneren for alle Zealands uddannelser og øvrige aktiviteter er, at de er dybt forankrede i praksis - med andre ord: Det man lærer på vores uddannelser, kan man bruge i sit nuværende eller kommende job med det samme, fordi det er aktuelt og fordi, vi udvikler vores uddannelser i tæt dialog med erhvervslivet. For eksempel er hver tredje IT-studerende i Danmark studerende på et erhvervsakademi. Alle undervisere på Zealand kommer også selv fra det erhvervsliv, de uddanner de studerende til.

Med fem afdelinger i Køge, Roskilde, Næstved, Slagelse, Nykøbing er Zealand altid tæt på både virksomheder og uddannelsessøgende i hele Region Sjælland. 

På Zealand arbejder vi også med udvikling og forskning, der har fokus på at hjælpe både små og større private virksomheder med at vækste. 

Form din fremtid på zealand.dk

Fuldtids- og efteruddannelser tæt på praksis.

Zealand - Sjællands Erhvervsakademi
Lyngvej 21
4600 Køge
Danmark
CVR nummer: DK31661471
P nummer: 1014737363
300
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.064