23948sdkhjf
Del siden

Jh Transport & logistics A/S

Vognmand med mange års erfaring - Transportfirma i København
JH Transport er en 100 procent danskejet virksomhed, der har eksisteret siden 1994. Vi er et traditionelt transportfirma med mere end 60 ansatte og vi kan derfor altid tilbyde dig en erfaren vognmand.

Dagligvaredistribution af professionel vognmand
Som professionel vognmand og transportfirma varetager vi naturligvis en lang række forskelligartede opgaver inden for branchen, men vores klare spidskompetence er dagligvaredistribution. Vores biler er godkendt til transport af fødevarer samtidig med, at vores vogne og vognmand, både kan transportere frost- og kølevarer.

Transportfirma med opdateret og moderne materiel
Vores materiel er moderne og lever op til alle krav, der stilles til en vognmand i dagens Danmark. Desuden har vores transportfirma uddannede chauffører, så de kan udføre og håndtere din opgave optimalt. Tøv derfor ikke med at vælge en vognmand fra JH transportfirma når det drejer sig om fragtkørsel i København eller på resten af Sjælland.
Ydermere er alle biler i vores transportfirma udstyret med satellitovervåget flådestyring/bookingsystem, så vi på kontoret altid kender alle køretøjers og chaufførers position.

Jh Transport & logistics A/S
Solmarksvej 2
2605 Brøndby
Danmark
CVR nummer: DK37747009
P nummer: 1005139870
82

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047