23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Reducer dine forsendelsesomkostninger

Udløber
4. februar 2035

Få en emballageanalyse og spar på dine forsendelsesomkostninger
For at reducere dine forsendelsesomkostninger er der flere forhold der skal tages hensyn til.

Volumentoptimeret emballage

Med volumenoptimeret emballage er det både muligt at få kontrol over udgifterne til emballage og samtidig spare på omkostningerne til fragt. Sender du f.eks. pakker med Post Danmark, som kører med volumenbaserede priser på fragt, er det f.eks. ekstremt vigtigt at tage hensyn til hvilke størrelse papkassen har.

Reducering af emballage forbruget - Undgå ekstra emballage!
Hvad enten det er strækfilm, pakketape eller noget helt andet du bruger kan du reducere forbruget af emballage markant ved at anvende den rigtige kvalitet. Derved undgår du at bruge ekstra emballage og sparer dermed på omkostningerne. Hos ALBE Emballage A/S har vi stor erfaring med at optimere og begrænse mængden af den emballage der bliver brugt hos vores kunder. For at kunne opnå et mindre forbrug af emballage, stilles der ekstra høje krav til kvaliteten. For at sikre at vores produkter altid er af bedste kvalitet tester vi derfor omhyggeligt vores produkter både hos producenten og i eget hus.

Få en emballage konsulent ud til din virksomhed
Hvad enten din virksomhed er stor eller lille, tilbyder vi hos ALBE Emballage A/S gratis emballage rådgivning. Vores konsulenter, som kører i hele landet kommer gerne forbi din virksomhed til en uforpligtende gennemgang af dit emballage behov med henblik på optimering og reducering af dit forbrug.

Sådan gør du
Send en e-mail til: pg@albeemballage.dk med følgende oplysninger:
Virksomhed, Navn, Telefon og E-mail, så kontakter vi dig snarest.

Ydelige information om ALBE Emballage A/S
Ønsker du at vide mere om ALBE Emballage A/S og hvilke varer vi tilbyder, kan du læse mere på vores hjemmeside: www.albeemballage.dk. Har du spørgsmål er du også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07.

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Kontaktperson

Pernille Gregersen
Marketing
+45 44 20 93 06 pg@albeemballage.dk

Send til en kollega

0.062