23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Finans rapportering med Business Intelligence

Udløber
16. august 2030

Finansiel rapportering er en vigtig del af en virksomheds økonomiske styring. Virkplan har lavet en nøglefærdigt Business Intelligence løsning til finansrapportering, der kan tilpasses alle virksomheder. Løsningen er abonnementsbaseret og hurtig at implementere.

Forskellen ift. excelark er, at det hele genereres automatisk. Du skal altså ikke bruge tid på at finde data til rapportering til bestyrelsen eller ledelsen. Data er tilgængelige hele tiden., og du har mulighed for at lave datadreven ledelse og forretningsudvikling.

I løsningen indgår en økonomioversigt, resultatopgørelse, opgørelse over udeståender samt omkostningsdrivere:

Økonomi oversigt
Et samlet overblik over omsætning og indtjening i forhold til budgettet. Hvem er de største kunder, og hvordan ser salget, dækningsbidraget og omsætningen ud i forhold til samme periode sidste år?

Resultatopgørelse‍
Resultatopgørelsen opstilles i forhold til kontoplanen. Der ses på finansbeløb og budget. Alle beløb opdeles i periodens resultat og regnskabsårets resultat. og sammenholdes med samme periode sidste år og år til dato.

‍Udeståender
Det er vigtigt at have fokus på antallet og størrelsen af udeståender, idét det påvirker likviditeten og cashflowet i virksomheden. Vi viser udeståender på en klar og enkel måde, så det bliver brugbart i dagligdagen, og så I kan tage nødvendig action i forhold til kunder.

Omkostningsdrivere
Vi fokuserer på de vigtigste omkostningsdrivere i jeres virksomhed. Som med KPI'ere er det vigtigt at udvælge, hvilke drivere der ønskes fokus på for at følge udviklingen. Det kan være alt fra råvarepriser til softwareomkostninger og lønninger. Vi har modellen til at implementere driverne.

Virkplan ApS
Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38513583
P nummer: 1022300012

Kontaktperson

PJJ
Peter Jul Jakobsen
Medejer & Direktør
peter@virkplan.dk

Send til en kollega

0.063