23948sdkhjf

Fra slidt til solidt: Hvad kan en facade puds gøre for dig?

Et hus har et langt liv og går derfor ofte fra familie til familie. Mange flytter ind, og mange flytter ud, og det sætter sine spor på husets facade.

Efterhånden kan større brugstegn og slid ses derpå, hvorfor huset ikke vil have samme wauw-faktor, som det engang havde. Det var det hus, du faldt for, men i dag er det ikke længere til at kende, når malingen skaller af, og det ærgrer dig. Heldigvis er der ikke lang vej fra et slidt til et solidt hus ved anvendelse af facade puds. 

Hvad er facade puds?

Facade puds er en form for mørtel, der påføres det ydre murværk på et hus, der, foruden de praktiske fordele som energioptimering og forbedring af indeklimaet, vil opleves som værende mere behageligt og sundere. Efter at have få foretaget et facade puds vil du derfor kunne opleve en væsentlig varmebesparelse, mens udvendig støj vil reduceres fra dag 1, hvilket er særlig attraktivt, hvis du eksempelvis bor tæt på en befærdet vej. For lyden skal først passere det tynde lag puds, dernæst isoleringslaget og slutvis den massive mur, før den kan blive hørt indenfor husets mure. 

Det er derfor en fantastisk måde at friske de gamle fuger, beton eller mursten op, og få huset til at stråle påny. Samtidig tilfører en facade puds et hus’ facade et mere rent og ensartet udseende, der stemmer overens med tiden. På den måde sikrer du et moderne udseende på dit hus, mens du optimerer husets isolering. 

Der er derfor kun argumenter og fordele ved et facade puds. Men hvem kontakter man med sådan en opgave? Hvem kan man lægge sit hus i hænderne på?

En opgave for de professionelle

UC Facaderenovering har mange års erfaring indenfor netop facade puds, hvorfor en sådan opgave ikke vil være fremmed for dem. Tværtimod, er de faglærte håndværkere specialister i pudstekniske løsninger, og i deres fotogalleri er deres flotte resultater ikke til at overse. 

UC Facaderenovering har forvandlet herregårde, privathuse, firmabygninger og boligblokke til det bedre med en facade puds fra inderste krog til yderste hjørne, og der er derfor ingen opgave, der er for stor. 

UC Facaderenovering har behandlet hver en type ridse, termisk skade, belastet dør og vindue samt optisk og bygningsdynamisk fejl. Du kan derfor trygt overlade dit hus til UC Facaderenoverings dygtige håndværker, der vil opfriske dit hus med en grundig facade puds.

Send til en kollega

0.031