23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Batteridreven båndstrammer til PP strapbånd

I alt DKK 17.500 ekskl. moms
Udløber
4. maj 2035
Stand
Ny

Batteridreven båndstrammer af høj kvalitet og i ergonomisk udførsel

Spar tid og penge med denne maskine
Med den batteridrevne båndstrammer Helios H-45 kommer lukning af PP strapbåndet til at gå som en leg.
Den batteridrevne friktionssvejser er meget brugervenlig og har den fordel at den strammer, svejser og afskærer båndet blot med et enkelt tryk på maskinen. Læs mere om Helios H-45 båndstrammer på vores hjemmeside.
Båndstrammeren leveres med et batteri og en oplader.

Mange fordele ved denne batteridrevne båndstrammer
H-45 er et meget brugervenligt værktøj, som kan anvendes til mange forskellige typer omsnøringsopgaver. Stramning, svejsning og afskæring af båndet bliver udført blot ved et enkelt tryk. Værktøjet leveres med et batteri og en oplader. Meget fleksibel maskine, Batteridreven friktionssvejserjusterbar svejsetid og spænding gør maskinen meget fleksibel og brugbar til forskellige typer opgaver og strapbånd.

Alt indenfor strapbånd og tilbehør
Hos ALBE Emballage A/S finder du alt hvad du skal bruge indenfor strapbånd og tilbehør. Det vil sige at uanset om det er strapbånd, båndvogne, metalplomber, værktøjer mv. du skal bruge så kan du altid være sikker på at kunne finde det hos ALBE. Som kunde hos ALBE Emballage A/S kan du være sikker på altid at få leveret varer i høj kvalitet til en god pris. Få et hurtigt overblik over sortimentet af strapbånd og tilbehør på hjemmesiden.

Ønsker du ydeligere information?
Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 og tag een uforpligtende snak med en af vores rådgivere. Alternativt kan du også sende en mail til: albe@albeemballage.dk

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Kontaktperson

John Sand
Intern salg, med speciale i maskiner
+45 30 62 85 37 js@albeemballage.dk

Send til en kollega

0.046