23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Vakuumfylder F-LINE F50/F60

Stand
Ny
vakuumfylder, kompakt og kraftfuld.

Vakuumfylder fra Frey – Førende teknologi til nutidens specialiserede producenter. F-LINE er den nye vakuumfylder-generation fra FREY. F50/F60 er en high-end teknologi vakuumfylder for mindre produktion. Tilpasset til mindre producenter med stor mangfoldighed af produkter og små-serieproduktion.

Produktionen skal være så effektiv som muligt. Uagtet om vakuumfylderen bruges til bageri, kød, konfekt, slik, sovs eller supper,

Pålidelighed,  nøjagtighed og alsidighed

F-LINE F50 tilbyder de samme funktioner som større vakuumfyldere, og derfor opnås en stor succes.  Følgende er vigtigt, når du er en moderne specialiseret producent af fødevarer: Pålidelighed, nøjagtighed og alsidighed.

  • Dansksproget brugerflade
  • Brugervenlighed
  • Hygiejnisk design
  • Portionerer hurtigt
  • Ekstremt nøjagtigt
  • Driftsikker

Standard er F-LINE F50-modellen udstyret med en delelig 90 liter tragt. Med F-LINE F50/F60 kan vi tilbyde en tragt med 60 liter, som er med til at sikre en lav ifyldningshøjde og god ergonomi. F50/60 mestrer alle slags fyld såsom straight-påfyldning og portionering.

FREY vakuumfylder er tysk produceret og naturligvis fuld i overensstemmelse med gældende hygiejne-og CE-sikkerhedsstandarder.

Rengøring og hygiejne

En nem rengøring er en grundlæggende forudsætning for de bedste hygiejniske forhold i produktionen. Derfor har Frey-vakuumfylder glatte ydre konturer. F-LINE er i overensstemmelse med CE-standard. Rotorhuset er produceret af højkvalitets rustfrit stål. Udgifterne til rengøring og vedligeholdelse er meget lave på grund af den nemme adskillelse.

På grund af den kompakte dimension kan F-LINE F50/F60 finde plads stort set overalt. Så er du en slagter eller et supermarked, der ønsker at producere større mængder ad gangen, er FREY det rigtige valg.

Produktprogrammet imødekommer ethvert behov for vakuumfylder til kød, fisk, grønsager, dej, brød, ost, fjerkræ og petfood.

Vi giver altid grundig installation og service af vakuumfylderen, så den altid performer. Vores teknikere er certificeret af Henrich Frey GmbH.

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678
P nummer: 1000161280

Kontaktperson

ICAM
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
+45 66 11 82 11 info@ingvald.dk

Send til en kollega

0.063