23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksklusive isprodukter kræver eksklusiv emballager

Udsøgte isprodukter med førsteklasses lokale bær kræver eksklusive, skræddersyede emballager. Derfor har Norges førende isproducent, Diplom-IS i samarbejde med Superfos udviklet en emballageløsning, som kan fremme salget af Royal Ice Cream serien.

Nye spændende smagsvarianter fremstillet af lokale ingredienser forenet i trendy emballage. Det er udgangspunktet for en ny skræddersyet emballage, som norske Diplom-IS og Superfos har udviklet i et tæt samarbejde. Kravene til emballageløsningen var bl.a. et så indbydende design, at isen kan serveres direkte fra emballagen på middagsbordet. Endvidere vejede muligheden for en enkel og hurtig stabling tungt i udviklingsarbejdet.

Marketing Manager Erik Sverresen fra Diplom-IS forklarer:

“Vi ønskede en ny plastemballage, som kan fremme salget af vores to nye sortimenter i de populære Royal Ice Cream serier; Premium og Grand Premium. Udgangspunktet var at finde en emballage, som vores kunder finder så indbydende, at de vil tage isen direkte fra fryseren og stille den på middagsbordet. Designet skulle derfor matche det nye sortiments spændende kombinationer og smagsvarianter og være meget iøjnefaldende for forbrugerne ude i butikkerne.”

En skræddersyet emballageløsning
Emballageløsningen er udviklet i et godt samarbejde mellem Diplom-IS, den kendte norske designer Johan Werde og Superfos. Superfos har stået for de tekniske detaljer til optimering af designet, de tekniske tegninger samt udvikling af en helt ny form til is-emballagen.

“Udviklingen af en skræddersyet emballage til de eksklusive produkter har været spændende, og vi er meget tilfredse med resultatet. Gennem hele processen kunne vi trække på Superfos’ kreativitet samt virksomhedens omhyggelige og effektive projektkoordinering,” påpeger Erik Sverresen og fortsætter:

“Emballagen har de ønskede praktiske nøglekvaliteter og fremtræder visuelt meget markant i frysedisken og er dermed særdeles iøjnefaldende for forbrugerne.”

Royal Grand Premium og Premium har været på markedet siden starten af året og er blevet mere end godt modtaget af slutbrugerne.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Send til en kollega

0.047