23948sdkhjf

Stark får ny direktør for trælast på sydhavsø - og kendskabet til produkterne er omfattende

En erfaren leder bliver ny trælastdirektør i Stark Nykøbing Falster. Tom Lyngbo Nowicki er manden, der overtager den lokale direktørpost, når vi træder ind i august måned.

Tom Lyngbo Nowicki har arbejdet i byggecenterkæden siden 2006, blandt andet som trælastdirektør for Stark Nordhavn gennem 11 år. Senest har han været distriktschef for Stark Shop, en kæde af mindre Stark-forretninger i det centrale København med lokalt isenkræmmer-præg, som han selv var med til at udvikle og lancere i 2020.

Før det arbejdede Tom Lyngbo Nowicki ni år i Silvan Maribo, så kendskabet til trælastbranchen er omfattende.

- Det bliver en anden måde at drive forretning på end i de fire Stark Shop’er i København. Jeg glæder mig til den daglige kontakt til både kunder og medarbejdere og sætter stor pris på at oparbejde og dyrke de relationer, der er så vigtige i den her branche, siger Tom Lyngbo Nowicki i en pressemeddelelse.

Vil møde kunderne til fodbold

Tom Lyngbo Nowicki er opvokset på Sydhavsøerne og har for nylig købt hus i Nykøbing Falster.

- Jeg vil gerne møde kunderne, der hvor de er – ikke bare i forretningen, men også gerne på lægterne, når det lokale fodboldhold spiller kamp.

Som daglig leder af trælasten i Nykøbing Falster træder han ind i en forretning, der netop er blevet grundigt ombygget og renoveret.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.273