23948sdkhjf

Ti produkter i kamp om designpris

Efterårets vinder af Formland UP/Graded Design Award skal findes blandt ti designprodukter.
Kåringen foretages af både eksperter og forbrugere – vinderen afsløres torsdag den 15. august. Bliver det en lampe, en sofa, en gryde, en parmesan-kværn eller noget helt femte?

Messens uafhængige ekspertpanel, der består af fagfolk og trendeksperter fra designbranchen, har voteret og udvalgt de ti designnyheder, der på bedste vis indfrier kravene til innovation, skandinavisk designstil, originalitet og funktionalitet. Ligeledes har ekspertpanelet lagt vægt på design og materiale sammenholdt med produktets vejledende udsalgspris.

De nominerede produkter er fundet blandt i alt 87 indsendte nyheder.

- Vi glæder os over den store interesse, udstillerne har vist for at vinde den skandinaviske designpris. Ekspertpanelet har talt, og nu skal de ti nominerede produkter igennem et ekstra nåleøje, inden vinderen kan kåres og hædres. Det er nemlig forbrugerne, som, sammen med ekspertpanelets stemmer, får det endelig ord, udtaler projektchef Henriette Træholt, MCH.

Vinderen af Formland UP/Graded Design Award bliver afsløret under messens award-event, der finder sted fra kl. 18.15 på åbningsdagen 15. august.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078