23948sdkhjf

Øbro Træ sætter omsætningsrekord

Den københavnske tømmerhandel har på blot to år øget omsætningen med 100 millioner kroner.
Da Uwe Plugge for godt to år tiltrådte som administrerende direktør i forbindelse med et ejerskifte hos Øbro Træ, var målet, at der som minimum skulle lægges 100 mio. kroner til den eksisterende omsætning.

Det mål har selskabet realiseret i regnskabsåret 2013, hvor det samtidig blev til et resultat på 3 mio. kroner før skat og overskudsdelinger.

- Så nu er det, noget før end planlagt, blevet tid til at sætte nye mål, hvor der også vil være fokus på konsolidering af alle de nye aktiviteter, siger Uwe Plugge, der har en fortid som direktør i DLH og Walter Jessen A/S.

Succes med e-handel
Fremgangen omfatter alle markedssegmenter i den professionelle sektor inden for nybyggeri og renovering samt industrimarkedet. Salget til det private marked har til været en smule vigende i de fysiske afdelinger, og væksten her kan henføres til onlinesalg. Netbutikken, der markedsføres under wood-online.dk, har således vist sig som en vigtig brik i bestræbelserne på at sikre fortsat fremgang.

- Medarbejderne i Øbro Træ har haft et rigtigt travlt år i 2013, idet vi sideløbende med den daglige drift er gået ’all in’ på alle supportfunktioner, som skal sikre, at vi kan håndterer en tømmerhandel, der på tre år er blevet mere end fire gange større end den virksomhed, vi overtog i 2011, siger Uwe Plugge.

Han betegner resultatet som solidt og nogenlunde tilfredsstillende under de givne markedsforhold. De trafikale forhold i hovedstadsområdet, kombineret med dårligt planlagte vejarbejder, er en daglig udfordring, og har betydet markant stigende distributionsomkostninger.

- I Øbro træ er vi ikke så gode til at til at opkræve diverse gebyrer, så her vil vi fokusere lidt mere på nytænkning og flere kundefordele til konkurrencedygtige priser, siger Uwe Plugge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078