23948sdkhjf

Jysk-koncernen omsætter nu for 20 milliarder

”Det har været et fantastisk år”, siger Lars Larsen efter et 2013/14, der bød på ny regnskabsrekord.
Jysk Group, der står bag 2.200 Jysk- og Dänisches Bettenlager-butikker i 36 lande, har netop offentliggjort regnskabstallene for perioden september 2013 - august 2014.

En massiv investering i kunderettede aktiviteter har sikret en fremgang i omsætning på 10 pct. til 20,7 mia. kr., mens resultatet før renter og skat (EBIT) er landet på 3 mia. kr. – en fremgang på næsten 25 %. Indtjeningen før skat er steget med 31 % til 2,9 mia. kr.

- Det har været et fantastisk år, og jeg vil gerne takke alle vores dedikerede medarbejdere for indsatsen. Kunderne har naturligvis altid været det vigtigste for os her i Jysk, og det seneste års udvikling er et udtryk for den holdning, siger købmand Lars Larsen

Han forklarer, at udviklingen er drevet af et skarpt fokus på fire hovedområder:

En stor satsning på interne uddannelsesprogrammer i blandt andet varekendskab, service og ledelse har givet større tilfredshed og øget kompetencerne hos medarbejderne – og givet bedre rådgivning af kunderne.

En kraftig forøgelse af særlige kunderettede aktiviteter i butikkerne har synliggjort Jysks ekspertise inden for hovedområderne og tiltrukket nye kunder.

En markant øget investering i markedsføring har øget antallet af kunder betragteligt.

En massiv satsning på e-business og onlineaktiviteter generelt, som i dag er et stort vækstområde i Jysk.

100 nye butikker på vej
I løbet af året har Jysk Group åbnet over 100 nye butikker og har i dag over 2.200 butikker i alt. En lignende udvikling forventes også det kommende år.

Tidligere i år har koncernen offentliggjort beslutningen om at åbne i Grækenland, og derudover har man netop truffet beslutning om at åbne butikker i Montenegro via en franchiseaftale. Dermed kommer Jysk Group i løbet af næste år op på at have butikker i 38 lande.

For regnskabsåret 2014/15 forventer Jysk en mindre resultatfremgang. Det er dog forbundet med stor usikkerhed på grund af de stadig usikre makroøkonomiske forhold i en stribe europæiske lande.

Regnskabet for Jysk Group omfatter udelukkende butikkerne i Jysk og Dänisches Bettenlager. De øvrige aktiviteter som møbelkæderne Bolia, Idemøbler og Ilva indgår i Lars Larsen Group, som totalt omsætter for 23,3 mia. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094