23948sdkhjf

Halvdelen af danskerne vil gerne være iværksættere

Mange holder sig tilbage fra at udleve drømmen.
En ny undersøgelse fra HR konsulenthuset Randstad viser, at 46 procent af de danske lønmodtagere egentlig gerne ville være iværksættere, men at risikoen for at fejle holder dem tilbage.

Det fortæller Randstad i en pressemeddelelse.

- Jeg synes, det er overraskende hvor mange, der egentlig går med en drøm om at blive iværksættere. Det er jo alt andet lige positivt, for vi har behov for flere iværksættere, der kan skabe nye virksomheder med dertilhørende nye arbejdspladser, siger Nima Astanehdost, administrerende direktør i Randstad.

Han undrer sig over angsten for at fejle.

- Man kan godt undres over at så mange er bange for at fejle, set i lyset af at Danmark i gennem flere år er kåret som et af de bedste lande at starte virksomhed op i. Der er i dag flere forskellige muligheder for at starte virksomhed, AS, APS, IS enkeltmands, og senest IVS, hvor det for sidstnævnte kun koster en krone i startkapital at etablere. Derudover er der i Danmark et fantastisk sikkerhedsnet – der findes a-kasser, der udelukkende optager og varetager iværksætteres interesser, hvilket burde minimere frygten for at fejle, siger Nima Astanehdost.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079