23948sdkhjf

7-Eleven kårede sine bedste købmænd

Hvert år kårer 7-Eleven sine tre bedste købmænd, og det blev i år Baskim Emurlahi fra København, Jim Estman fra Vanløse og Bjarne Jensen, der har butikker i Hjørring, Nørresundby og Åbybro.

Prisoverrækkelsen skete ved det årligt tilbagevendende Rigsmøde, som 7-Eleven afholder efter norsk forbillede. Til stede var Odd Reitan, der er ejer og stifter af Reitan Gruppen, som står bag 7-Eleven i Skandinavien.

De prisvindende købmænd beskrives af 7-Elevens bagland som fyldt med passion, løsningsorienterede og vellidte blandt deres kolleger i butikkerne. Derudover driver de tre vindere butikker med høje standarder og god service.

- Når vi i 7-Eleven kårer vores bedste købmænd, lægger vi vægt på, at det er købmænd, der ikke er bange for at sætte barren højt, viser vejen for deres ansatte og selvfølgelig skaber vækst. De tre købmænd, vi har kåret i år, er alle forbilledlige eksempler på de egenskaber, vi vægter højt i 7-Eleven, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i Reitan Convenience Danmark, selskabet bag 7-Eleven i Danmark i en pressemeddelelse.

Den ene af de tre hædrede købmænd, Baskim Emurlahi, har ansvar for fem butikker i København, blandt andet i Kastrup Lufthavn. Baskim vandt for fjerde gang titlen som ‘Årets City 7-Eleven købmand’, og i år havde han ovenikøbet 15 års jubilæum købmand i 7-Eleven.

- Det er overvældende at vinde titlen som årets købmand for fjerde gang, og så endda samtidig med, at jeg har 15 års jubilæum. Jeg elsker mit arbejde. Vi har et unikt sammenhold, som jeg gør meget ud af at pleje. Jeg er så stolt af mit team, for uden dem kunne vi ikke levere det, vi gør, siger en stolt Baskim Emurlahi til pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11