23948sdkhjf

Nu bliver det nemmere for visse netbutikker at sælge i udlandet

Mange netbutikker er enten længe om eller får slet ikke taget hul på at sælge deres varer til udenlandske kunder.

Det er kurerfirmaet DHL Express godt i gang med at lave om på, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Senest har firmaet indgået en eksklusiv aftale med Magento, der er den tredje mest benyttede platform til nethandel i Danmark.

- Magento forbinder netbutikkerne med kunderne, og DHL sørger for, at kunderne får deres varer. Samarbejdet med Magento gør, at butiksejerne får adgang til branchens førende internationale shipping-muligheder med forskellige tilhørende tillægsydelser, der nemt og fleksibelt sørger for, at slutkunderne får deres varer, siger John Pearson, der er CEO Europe og Global Head of Commercial i DHL Express.

- Nethandel handler ikke kun om ’Køb’-knappen og for netbutikkerne handler det om at møde kunderne på deres præmisser i forhold til den måde, de vil orientere sig, købe og modtage deres varer. Ved at blive partner med DHL vil netbutikkerne på vores platform blive i stand til at tilbyde forbedrede kundeoplevelser og skabe vækst i deres forretning ved at tilbyde kunderne de hurtige og bekvemme forsendelsesmuligheder, de forventer, siger Mark Lenhard, Senior Vice President of Strategy & Growth hos Magento Commerce.

Som Premier Partner vil DHL’s services blive integreret helt ind i Magento-platformens administrationspanel.

Derudover vil DHL få mulighed for at uddanne butiksejerne omkring forsendelser, best-practices og hvordan de kan øge deres salg på tværs af landegrænser.

- Vi er især begejstrede for muligheden for at integrere vores mest avancerede forsendelsesmuligheder i Magento Shipping. I DHL er vi vant til at arbejde med førende teknologivirksomheder som Magento. Vi vil kun fastholde vores position som global markedsleder ved at tage ny teknologi til os og sikre fortsat innovation. Magento er førende inden for e-handelsplatforme og DHL er en førende global logistikvirksomhed. Det nye samarbejde vil være en fordel for begge vores virksomheder – og vigtigst af alt en fordel for e-handelsvirksomhederne, siger John Pearson.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094