23948sdkhjf

Spar Klitmøller udvider for millioner

Spar Klitmøller næsten fordobler arealet, når købmand Mikael Konradsen udvider butikken.

Det er gået stærkt for Spar Klitmøller, hvor købmand Mikael Konradsen i år kan fejre 15 år som indehaver.

Butikkens omsætning er tredoblet, og antallet af medarbejdere vokset fra 15 til 25 siden 2003.

Vokser til næsten det dobbelte

Nu er planen at udvide butikken fra 495 til 825 kvm.

- Vi inddrager hele vores eksisterende lager i den nye butik og mere til.  Den mere plads skal bruges til at give kunderne en endnu bedre indkøbsoplevelse med mere plads mellem hylderne, mere overskuelig indretning samt endnu flere nye og spændende varer, slår Mikael Konradsen fast.

Et af de nye områder, der satses på, er convenience food. Det er mad, der enten er færdiglavet eller næsten, og som man kan nyde på jobbet, hjemmet eller på stranden.

- Det er et område, der er i voldsom vækst, og også efterspurgt hos os allerede i dag. Det er ikke en slagterafdeling, men en afdeling hvor vi har produkter, der er lette at tilberede i en travl hverdag. Og hvor ikke mindst kvaliteten er i orden, fortæller Mikael Konradsen.

Arbejdstitlen er i øvrigt ”Musse´s Køkken” opkaldt efter hans næsten 80 årige faster, der hver dag langer frisksmurt smørrebrød over disken i København.

- Tanken er, at håndværkeren kan købe håndmadder, man kan købe smørrebrød til frokosten, købe friske færdigretter som fx dansk bøf med løg og det hele, som man så kan varme op hjemme og nyde som en velsmagende aftensmad, hvis man ikke selv kan eller har lyst til at gå i gang med gryder og pander i køkkenet. Vi har ikke lagt os fast på, hvad udbuddet af produkter bliver endnu, fortæller Mikael Konradsen.

Byggeriet er allerede i gang

Selvom man ikke umiddelbart man kan se det, er byggeri faktisk allerede gået i gang. Spar Klitmøller har købt en grund lige overfor butikken på Ørhagevej, hvor der allerede nu er etableret en ny parkeringsplads.

- Lige nu er det en grusparkering, men jeg forventer, at vi asfalterer den i slutningen af august, fortæller Mikael Konradsen.

Etablering af den nye parkeringsplads sker, fordi noget af den gamle inddrages til udvidelsen. 

- Vores benzintank bliver dog der, hvor den altid har været, lover Mikael Konradsen.

Resten af byggeriet gennemføres mens butikken har dagligt åbent som altid.

- Vi vil gøre alt for, at generne for kunderne bliver så begrænsede som muligt. Vi har en tradition for at holde åbent alle årets dage, og det har vi tænkt os at fortsætte med : byggeri eller ej, slår Mikael Konradsen fast.

Byggeriet starter den første uge af september og den nye butik forventes indviet fredag den 12. april 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078