23948sdkhjf

Fragtbossen leverer selv pakkerne

DHL-chefen sætter sig selv i kurerbilen for at lytte til medarbejdernes behov

Fire gange om året sætter DHL-chef Atli Einarsson sig i pakkebilen og kører ud sammen med en af sine medarbejdere for at levere pakker. Det skriver Finans.

Øvelsen skal være med til at kaste lys over, hvor DHL kan effektivisere og forbedre deres services. Jobbet som kurer er dog ikke uvant for direktøren, der selv startede bag rattet i en DHL-bil i 1997.

Kurererne er blevet færre, ligesom alle andre grene af transportbranchen er der mangel på arbejdskraft, og det giver god grund til at holde på medarbejderne, fortæller Atli Einarsson. Alle kneb gælder.

DHL’s danske aktiviteter trækker tocifrede vækstrater, så der er brug for de bedste medarbejdere – over de seneste 5 år er intet mindre end 100 nye kommet til.

- Vi kan købe alle de fly, vi vil. Vi kan have de smarteste køretøjer og det bedste udstyr i varehusene, men hvis vi ikke har motiverede mennesker bag, så er det ret ligegyldigt, hvor smarte flyene og bilerne er, siger Atli Einarsson til Finans.

DHL gør derfor meget ud af at anerkende medarbejderne og hædre den gode indsats. Samtidig lytter man til medarbejderne, og som konsekvens af den feedback, direktøren har fået på sine køreture, har DHL nu lanceret en app, hvor medarbejderne kan kommunikere med hinanden på kryds og tværs.

DHL, med sit verdensomspændende netværk i ryggen, har de seneste år taget markedsandele på det danske marked. For at kunne følge med udviklingen har DHL valgt at investere over 100 mio. kr. i at bygge et nyt terminal i Fredericia.

Kilde: Finans

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141