23948sdkhjf

Nye ejere vil udvikle på butikscenter i Thisted

J.P Jacobsen Center i Thisted har indtil nu været ejet af Per Overgaard via et ejendomselskab. Efter 10 stormfulde år har han nu fået tre nye investestorer med ombord.

Det drejer sig om Torben Østergaard-Nielsen, Mikkel Hammershøj og Ulrik Larsen, der hver køber en andel på 20 procent af ejendomsselskabet, mens Per Overgaard bevarer de 40 procent.

Det skriver Nordjyske.

- Vi tror, det er en fornuftig investering for os, og på den baggrund vil vi gerne være med til at sikre J. P. Jacobsen Centret robusthed gennem et fælles ejerskab, siger Mikkel Hammershøj.

De tre har altså investeret i butikscenteret og i Thisted by, fordi de kan se muligheder i centeret, som hidtil har været noget udskældt. Siden det indviet midt under finanskrisen i 2009 har det mødt lokal modstand. Men det skal være slut nu.

Butikscentrets position skal fastholdes og udvikles. Og der er allerede nyheder på vej.

Den 1. marts åbner en kaffebar på 1. sal. Den skal drives af de to forpagtere af restauranten i Vigsø Feriecenter. Samtidig udvider Sportsmaster med 150 kvadratmeter.

Om investorene

Mikkel Hammershøj og Ulrik Larsen er direktører i selskaber, der ejes af Torben Østergaard Nielsen, der står bag den verdensomspændende koncern, United Shipping & Trading Company.

Investeringen i J. P. Jacobsen Centret kommer fra den private kapital, som de hver især har.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094