23948sdkhjf

Disse julegaver hitter hos Imerco

Der er fuld gang i julehandlen i Imercos mere end 180 Imerco og Imerco Home-butikker, hvor der i stor stil bliver købt julegaver fra danske designerbrands til middagsbordet og boligindretningen. Der skriver Imerco i en pressemeddelelse.

- De sidste par år er borddækning gået fra at have en praktisk funktion til at være en del af vores boligindretning og en måde, hvorpå vi udtrykker vores personlighed. Det viser vores julehandel tydeligt. Årets største julegavehit i vores Imerco og Imerco Home-butikker er tallerkener fra de kendte danske designerbrands Royal Copenhagen, Eva Trio og Bitz. Og trenden er entydig, fortæller administrerende direktør Frederik Brønnum, og fortsætter:

- Vores kunder vil have enkle, tidløse hvide porcelænstallerkener med små detaljer som riller og rifler, der er kendetegnet for Royal Copenhagens Hvid Riflet stelserie og Eva Trios Legio Nova, som netop er de to stelserier, vi sælger mest af i julen. En anden trend på bordet er farverigt stentøj. Her er stentøjsserierne fra Bitz meget populære.

Det er ikke kun dansk design til middagsbordet, der hitter i julen hos Imerco. Kay Bojesens sorte turtelduer og mini abe kommer til at ligge under mange juletræer i år.

Kay Bojesens trædyr har i mange år været en bestseller til jul. Og når der skal pyntes op til jul forbigås de charmerende trædyr ikke. Der er nemlig stor efterspørgsel efter Kay Bo-jesens nissehuer i bøgetræ, der passer til de fleste trædyr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142