23948sdkhjf

Spritny pladebutik barsler med udvidelse

Butikken åbnede mellem jul og nytår. Ejeren vil nu gøre forretningen større

En ny pladebutik med nye og brugte venylplader har set dagens lys i Roskilde.

Place-4music åbnede mellem jul og nytår og er endnu ved at fylde varer op på hylderne. Planen er at starte langsomt op og beholde stemningen af lille butik, selvom ejeren Kenn Hamburger barsler med planer om udvidelse.

Det skriver Dagbladet Roskilde.

-Jeg tror mange er trætte af de helt store butikker, hvor man bare er et nummer i køen og skal gå fra den ene disk til den anden. Da jeg begyndte i radiobranchen kom man ind og talte med én ekspedient, der kunne rådgive dig hele vejen. Jeg tror på, at der er kunder til de små butikker, hvor man får den gode betjening, der gør, at man også kan se hinanden i øjnene dagen efter et salg, siger han til avisen.

Butikken ligger i Nørregade 30, men den ny-indflyttede ejer drømmer om at overtage nabobutikken, der snart flytter forretningen et andet sted hen i byen.

-Det ville da være fedt, hvis man for eksempel også kunne få skabt et lyttehjørne, hvor man kunne sætte sig ned. Jeg kan som sagt allerede fornemme, at man gerne vil handle lokalt her i byen og her er det selvfølgelig også vigtigt, at butikkerne er klar til at give noget tilbage til byen, siger han til Dagbladet Roskilde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078