23948sdkhjf

Apotekeren rykker ind i Kvickly

Nu åbner de første apoteker i et nyt samarbejde mellem kæden Apotekeren og Kvickly.

Apotekerkæden Apotekeren har indgået et samarbejde med Kvickly, og nu åbner de første apoteker, fortæller Coop i en pressemeddelelse. 

Det første åbner i Kvickly i Slotscentret i Holbæk den 12. juni. Dernærst åbner Apotekeren i Kvickly Grindsted den 1. november. Og flere andre er på vej.

Det sker som led i en rammeaftale mellem Apotekeren og Coop, som blev indgået sidste år, som den første af sin art mellem en apotekskæde og en dagligvarekæde.

Apoteket i Kvickly er en filial af Holbæk Løve Apotek.

Det bliver bemandet med faguddannet personale, farmakonomer og farmaceuter og vil have fuldt sortiment. Apoteket har åbent alle hverdage fra 9.30-18 og lørdag 10-14.

Kvickly og Apotekeren forventer, at der vil komme en række apoteker i løbet af det kommende år. I forvejen har Kvickly apotek i 15 andre varehuse.

- Det gør hverdagen lettere for vores kunder, når de kan de kan klare deres apoteksindkøb samtidig med, at de er ude at købe ind i Kvickly. Og dermed bidrager det til, at vi bliver et endnu mere attraktivt sted at komme, siger kædedirektør Allan Kristoffersen fra Kvickly.

- Åbningen understøtter Apotekerloven fra 2015 om øget tilgængelighed for receptekspederende enheder. Det bliver spændende at se, hvad samarbejdet i øvrigt kan medføre af muligheder for begge parter, siger bestyrelsesformand for Apotekeren, apoteker Per Wijngaard. 

Apotekeren er en kæde bestående af i alt 206 butikker i Danmark.

Kvickly er en kæde bestående af 70 varehuse, ejet af dels Coop, dels selvstændige brugsforeninger. Kæden omsætter for ca. 10 milliarder kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11