23948sdkhjf

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Pizzakæden Gorm's, der har 14 danske restauranter, har snart kun 13 danske restauranter. Ved udgangen af november lukker afdelingen i Brandts Klædefabrik i Odense, som ellers har været med på listen siden foråret 2017.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi gerne havde set flere gæster i vores restaurant i Odense. Det havde vi. Jeg tror godt, at jeg tør sige, at det også er én af grundene til, at vi træffer sådan en beslutning, siger administrerende direktør for Gorm's Pizza Anders Kjørup til avisen.

Han fortæller også, at han ikke regner med, at andre af kædens lokationer kommer til at lukke, men at han ikke kan sige noget om det endnu.

Gorm's Pizza i Odense havde i 2017 et overskud på godt 100.000 kroner, men sidste år endte med et underskud på 436.000 kroner.

Anders Kjørup kan ifølge Fyens Stiftstidende ikke sige noget om, hvad resultatet for 2019 bliver, men nævner, at det er klart, at det er dyrt at lukke en restaurant.

Gorm's Pizza blev grundlagt i 2008 af tv-kokken Gorm Wisweh. Sammen med fem andre stiftere og direktør Anders Kjørup solgte han sidste år 67 procent af aktierne til den norske Orkla-koncern.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11