23948sdkhjf

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Efter at have solgt flere hundrede tusinde pizzaer siden 2015 kæmper landmanden Ole Christian Olesen fra Hammel ved Aarhus stadig med frysepizzaers noget blakkede ry.

Det skriver Jyllands-Posten

Læs også: Coronakrisen trækker privatforbrug mod mere bæredygtighed

Ole Christian Olsens virksomhed, Oles Gård, sælger både pizzaer fra gården i Hammel, på diverse festivaler og i frosne udgaver i butikkerne. De frosne pizzaer er kommet senest til, og ikke alle kan kan forstå, at de skal koste næsten 100 kroner:

- Det er vores største udfordring at forklare folk, at frost ikke altid betyder dårlig kvalitet, og at vores pizzaer er behandlet på en måde, så de kan konkurrere med friske pizzaer. Jeg vil sige, at jeg ikke konkurrerer med frysepizzaer. De er for mig et symbol på rigtig dårlig madkultur, siger Ole Christian Olsen til Jyllands-Posten.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125