23948sdkhjf

Kolding Storcenter fejrer kinesisk nytår

Den 31. januar igen slår Kolding Storcenter dørene op for kinesisk nytår med drageudstilling, Late Night Shopping, gode tilbud, traditionel historisk løvedans og fyrværkeri.

Derudover  lancerer storcenteret også en ny app med tilbud, nyheder og kundefordele.  

- I den kinesiske nytårsånd er hele familien selvfølgelig inviteret til nytårsfesten i centeret. Vi gentager succesen, fordi der er noget ganske magisk over den kinesiske tradition, som er interessant for både børn og voksne at få lov til at opleve på nært hold, fortæller Gitte Lindbo, som er centerchef i Kolding Storcenter.

I hele februar kan både børn og voksne gå på opdagelse blandt store, bevægelige drager fra hele 10 forskellige verdensdele og lære om deres historiske baggrund.

I samme periode kan gæster, som downloader Kolding Storcenters nye app, deltage i konkurrencen om gavekort og præmier fra butikkerne shoppingscenteret.

På sigt vil især trofaste kunder vinde meget ved at downloade appen. 

- Der vil selvfølgelig være gode tilbud i appen, men også rig mulighed for at få lidt ekstra med hjem ved at deltage i vores konkurrencer og indsamle point. Der er især meget at vinde for dem, der ofte besøger Kolding Storcenter. Hver gang, der tjekkes ind i centeret via appen, får man nemlig 10 point, som kan bruges i pointshoppen, siger Gitte Lindbo.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095