23948sdkhjf

Jysk holder fast i ansatte, investeringer og byggeprojekter: Det må lysne snart

Trods 2000 lukkede butikker på verdensplan holder Jysk indtil videre fast i både milliardinvesteringer og sine 24.000 ansatte

Koncernchef Jan Bøgh fortæller til Finans, at selvom coronakrisen vil blive et stort bump på vejen, så fortsætter selskabet med alle medarbejdere, investeringer og jagten på nye butikker.

– Det kan være, at vi om tre måneder konstaterer, at den beslutning ikke var den rigtige. Men jeg har tiltro til, at det her ikke for os kan vare så længe, at vi ikke får benefit af beslutningen. Vores vurdering er, at vi har en likvid situation, der tillader det. Så mange butikker kan ikke holdes lukket i mange måneder. Det vil give uoprettelige skammer. Så jeg tror på, at det må lysne snart, siger Jan Bøgh til avisen.

Det betyder også, at Jysks to store byggeprojekter i henholdsvis Brabrand og Ungarn kører uændret videre. Ifølge Jan Bøgh er Jysk gennem moderselskabet Lars Larsen Group sikret de fornødne kreditrammer til at køre videre, selvom likviditeten i datterselskabet for nuværende er presset i bund af den manglende omsætning samt de fortsatte omkostninger.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125