23948sdkhjf

Aldi fortsætter investeringer: Butik i Give bliver over dobbelt så stor

Aldi vil sikre, at deres butik i Give er moderne og kundevenlig, og derfor vælger dagligvarekæderne at udvide lokalerne.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

De nye butik kommer til at fylde 1200 kvadratmeter. Den nuværende er 461, så det er over en fordobling. I juni fortalte direktør Finn Tang til Finans, at man de sidste par år har investeret i deres butiksnet, og at disse initiativer vil fortsætte.

Nu bliver det blandt andet cementeret ved udvidelsen i Give.

- Butikken her i Give har været gennem en rigtig fin udvikling. Vi har løbende opgraderet den på flere områder med nye varer, bageri osv. Og så har vi bestræbt os på, at 'fordanske' butikkens varesortiment, idet det i starten mere var en klassisk Aldi-butik med et generelt tysk præg på vareudbuddet, fortæller Filip Nielsen, der også kan afsløre, at man med åbningen af den nye butik vil til at satse på børnefamilierne og præsentere kunderne for et meget bredt varesortiment, siger Distriktschef i Region Kolding Filip Nielsen til Vejle Amts Folkeblad.

Butikken har oplevet ”fin” vækst i netop Give, og nu udvider man for at få plads til et bredere udvalg af varer. På landsplan har Aldi Danmark dog leveret negative regnskaber de sidste år, og i 2019 var underskuddet på 512 millioner. Finn Tang fortalte i juni, at de dårlige resultater blandt andet skyldes investeringer.

 

Læs mere om: Aldi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11