23948sdkhjf

Aflyste handel i Løvens Hule: 21-årig iværksætter omsætter for 25 mio. kr.

Den unge danske iværksætter og tidligere elitesvømmer Daniel Johannesen kastede sig ud på dybt vand, da han i 2018 stod frem i tv-programmet ’Løvens Hule’ og bad om en investering til sin virksomhed Watery, der sælger svømmetøj- og udstyr.

Han lykkedes med at sikre sig 500.000 kr. fra Jesper Buch og Christian Stadil, men lykken varede kort, og handlen faldt til jorden på grund af en række juridiske og skattetekniske spørgsmål.

Det har imidlertid ikke fået Daniel Johannesen til at svømme baglæns. Tværtimod. Hans svømmebiks vokser hastigt og nåede sidste år en omsætning på 25 mio. kr. Det skriver Børsen.

Dermed er Watery tre år i træk vokset med 150 pct., og Daniel Johannesen har fået fem investorer med ombord, heriblandt stifterne af garnbutikken Hobbii, der i 2020 var Danmarks hurtigst voksende virksomhed.

- Vi skal være verdens største svømmeshop. Det er det, vi arbejder efter, og det er det, vi har som mål, siger Daniel Johannesen til Børsen.

I det endnu ikke offentliggjorte regnskab for 2020 havde Watery et resultat før skat på 2,4 mio. kr., skriver Børsen. Daniel Johannesen regner i 2021 med at fordoble omsætningen, så den lyder på 50 mio. kr.

Daniel Johannesen stiftede Watery i 2016, da han syntes, der manglede et sted, hvor man som svømmer kunne købe alt sit grej billigt og samtidig få personlig og kompetent vejledning.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11