23948sdkhjf

Få hurtigere nye butikker online og bevar overblikket med en intelligent netværksløsning

Retail-branchen har helt særlige udfordringer, når det gælder om at etablere solide og sikre netværksløsninger til de ofte mange fysiske butikker. Butikker åbner, lukker og flytter efter kunderne, og derfor er udrulning af et sikkert og solidt netværk med efterfølgende enkel håndtering ofte en tilbagevendende udfordring i takt med, at nye lokationer kommer til.

Heldigvis kommer en moderne cloudbaseret netværksløsning nu retail-branchen til undsætning.

”Med den rigtige løsning kan du sidde hjemme på kontoret og overvåge og administrere mange butikker i det samme interface. Får du brug for at udskifte en netværksenhed, sender du den bare med posten og konfigurerer den hjemmefra. Oveni bliver sikkerheden styrket, fordi netværket opdaterer sig selv. Det sparer på mandetimer i IT-afdelingen, der kan bruges til at skabe værdi andre steder,” forklarer Michael Birk, der er Network Solution Specialist i IT Relation.

Netværket, der opdaterer sig selv for at spare på pengene

For der er meget hjælp at hente, når man vælger den rigtige netværksløsning. Det er i hvert fald erfaringen fra udviklings- og entreprenørvirksomheden KPC, der benytter en Cisco Meraki-baseret netværksløsning fra IT Relation.

“Når vi først har sat det op, og der er strøm til, har vi ingen problemer. Når vi kommer ud med et byggesite og sætter strøm og internet til, registrerer udstyret selv, hvor det hører til og konfigurerer sig derefter. Det har skabt værdi i form af sparet tid for IT-afdelingen,” fortæller Kaj Richard Nielsen, IT-manager hos KPC, der er netværkskunde hos IT Relation.

Færre rutineopgaver, flere timer sparet

Fordi det intelligente og cloudbaserede netværk selv sørger for opdateringer og kan foreslå ændringer eller forbedringer, kræver netværket også mindre administration og vedligehold. Og det giver både mindre kompleksitet, færre rutineopgaver og besparelser på driften.

”Én af de gevinster vi har ved Cisco Meraki er, at vi har flyttet vores dyre mandetimer over i andre projekter, som kan skabe værdi for forretningen andre steder," forklarer Kaj Richard Nielsen fra KPC.

Se flere af de gevinster KPC fik med deres Cisco Meraki-baserede netværksløsning fra IT Relation

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093