23948sdkhjf

Fynsk plysdyrsvirksomhed er størst i Europa - snart vil de indtage nyt kontinent

Bæredygtige tøjdyr har vist sig at være et godt produkt i hele Europa. Og snart udvider Nature Planet forretningen over Atlanten

Coronapandemien tog egentlig livet af mange af Nature Planets salgskanaler. Attraktioner lukkede, ansatte blev fyret - og salget gik i stå. 

Krisen var lurende - men i stedet for at slikke sårene, tog Nature Planets stiftere skeen i den anden hånd og udviklede videre på de ting, de kunne påvirke. 

Det fortæller Nature Planets CEO, Søren Lund, til Fredericia Dagblad. 

- Markedet belønner vores konsekvente satsning på, at varerne skal produceres under ordentlige forhold og helst af genanvendte materialer. Jeg kan også mærke, at det betyder noget for både mine kolleger og vores kunder, at vi gør en forskel med vores arbejde, siger Søren Lund. 

Produkterne er i vid udstrækning legetøj og plysdyr, som henvender sig til børn. Målet er at skabe og forlænge de minder, som børnene tager med sig fra eksempelvis zoologiske haver, forklarer Søren Lund.

Det har man fået øjnene op for i Europa, hvor Nature Planet sælger deres produkter i 1200 attraktioner fordelt på hele kontinentet - det gør dem til den største virksomhed i Europa inden for deres felt. 

Men snart står et kontinent for skud for Nature Planet. 

Således er den fynskbaserede virksomhed gået i gang med at producere 1000 bæredygtige og danskudviklede produkter til kunder i USA, hvor Wishpets LLC og Wildlife Artists - som hører under samme organisation som Nature Planet - skal bane vejen for det amerikanske marked. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opgørelse: Så mange flere pakker kastede Black Friday og Cyber Monday af sig
Pressede forbrugere holdt på pengene Black Friday
Bornholm Spirits indgår partnerskab med stort handelsselskab
Magasin-direktør kigger tilbage: Sådan er det første år gået
Lektor: Sportmaster-lukninger kan være tegn på skidt tendens
Kæmpebøde drev jysk rugbrødsproducent til konkurs
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.156