23948sdkhjf

Point for 134 millioner kr. på vej ud til Coop medlemmerne

Fra søndag den 23. marts kan 1,4 millioner Coop medlemmer bruge loyalitetspoint til en værdi af 134 millioner kr. som betaling i butikkerne.
Point for 134 millioner kr. på vej ud til Coop medlemmerne

Fra søndag den 23. marts frem til 5. april kan de 1,4 million medlemmer af Coop forkæle sig med varer uden at tage kontanter op af lommen. De kan nemlig betale med point i alle 1200 butikker.

134 millioner kr. har stående, som de kan anvende som betaling af varer.

Det er point de får hver gang de anvender deres medlemskort i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, LokalBrugsen, Irma, fakta og fakta Q. Det er også i disse butikker, man nu kan betale med point.

- Når vi spørger medlemmerne, hvad de vil bruge deres point på, så ønsker de fleste også at bruge dem på forkælelse. Derfor har vi ekstra mange gode tilbud på varer, man kan bruge til forkælelse. Det er for eksempel en ekstra god bøf, lidt lækkert til påskefrokosten eller en god flaske vin, siger Annette Buck, marketing manager i Coop Medlemsprogram.

Det er første gang i år, at medlemmerne kan bruge deres point i Coops butikker. Resten af året kan pointene bruges til at købe varer på coop.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203