23948sdkhjf

Kiwi får Svane-mærket butik i hovedstaden

I morgen torsdag får Kiwis butik i Smallegade på Frederiksberg overrakt det nordiske miljømærke.
Som den første discountkæde i hovedstaden kan Kiwi nu byde velkommen i en svanemærket butik, skriver den Dagrofa-ejede kæde i en pressemeddelelse.

I januar åbnende Kiwi Danmarks første svanemærkede discountbutik i Lystrup ved Aarhus, er turen nu kommet til hovedstaden, hvor mærket overrækkes af Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj.

- Svanemærket er en blåstempling af vores målrettede arbejde med økologi og miljøvenlige varer og vores nye miljø- og energitiltag i butikkerne. Vi har en ambitiøs plan om at få svanemærket langt flere af vores butikker i Danmark. Allerede nu har vi taget teten i dagligvaremarkedet med to af de i alt fire dagligvarebutikker, som har fået det nordiske miljømærke herhjemme, siger Carsten Hansen, kædedirektør i Kiwi.

Kædens målsætning er, at alle nybyggede butikker i fremtiden skal få Svanemærket.

Samtidig arbejder discountkæden med løbende at indføre de påkrævede energi- og miljøforbedringer i sine eksisterende butikker.

Svanemærket er Nordisk Ministerråds miljømærke for non food varer. Mærket viser, at varerne er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe.
Læs mere om: Kiwi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079