23948sdkhjf

Brugsforening tilbage til Coop

Fensmark Brugsforening er igen blevet en del av Coop Danmark.
Den 1. januar 2019 bliver Fensmark Brugsforening igen en del af Coop. Dermed stopper brugsforeningen samarbejdet med Dagrofa, Spar og Meny, skriver Coop i en pressemeddelelse.

Butikkerne i Fensmark og Glumsø skifter navn tilbage til SuperBrugsen, mens butikken i Vallensved skal afvikles og har sidste åbningsdag senest 31. januar 2019, medmindre den rette kandidat, til at overtage butikken, viser sig inden da.

Danmarks største
- Vi har lyttet til vores kunder og medlemmer, som savner Coop-sortimentet. Fx varerne fra Änglamark og Thise, men også de gode medlemsfordele. Vores brugsforening har eksisteret siden 1875, hvilket kun har kunnet lade sig gøre, fordi vi har lyttet til og været imødekommende over for vores kunder. Det gør vi også nu, og derfor er vi nødt til at reagere, udtaler direktør Hans Larsen, Fensmark Brugsforening i pressemeddelelsen.

Butikken i Fensmark er et af Danmarks største supermarkeder og har gennem mange år vundet Coops målinger af kundetilfredshed. Fensmark Brugsforening har desuden været gennem en stor udvikling og vækst de sidste 20 år, hvor omsætningen er firedoblet.

Brugsforeningens medlemmer har i 2018 opsparet dividende, som de vil få udbetalt i februar 2019, som det hele tiden har været planen. Fensmark Brugsforenings medlemmer vil få mulighed for at genindtræde i Coops medlemsprogram med bonus, partnerfordele og medlemstilbud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141