23948sdkhjf

Alt kan lade sig gøre i Menys nye madmekka i Nordhavn

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

På lørdag åbner Danmarks første bæredygtige madmarked i Nordhavn. Et madmekka, som udover vanlige og specielle varer får udeservering, alkoholbevilling og frisktappet mælk på flaske fra egen gård

De daglige madindkøb behøver ikke nødvendigvis at være noget, der bare skal overstås.

Læs også: Håb for lukningstruet tegneseriebutik: Indsamling stikker helt af

Alt kan lade sig gøre i Menys nye madmekka i Nordhavn, som ligger i Riffelsyndikatet, der før og under 2. Verdenskrig blev brugt til produktion af maskingeværer.

Det fortæller Meny i en pressemeddelelse. 

Vinduer, loft, søljer og bærende mure står, som de blev bygget dengang og har, siden våbenproduktionen under krigen blev ramt af sabotage, været brugt til produktion af støbeforme.

I dag huser bygningen Nordhavns nye Meny, som en forventningsfuld købmand ser frem til at åbne dørene for.

Læs også: Fisketorvet vil gøre modeugen bæredygtig

- Det er svært at forklare, hvor meget jeg glæder mig til at give kunderne store madoplevelser og inspiration. Hos os kan man vælge at få indkøbene overstået på vanlig vis, men man kan også vælge blot at komme forbi og drikke en friskpresset juice eller nyde et glas vin, mens man hygger med vennerne. Vi vil rigtigt gerne være et sted, man også kommer, når man ikke har indkøb for øje, men i stedet har lyst til at mødes med venner og familie over et glas vin eller lidt god mad, siger købmand, Mikael Lindegaard Kristiansen som af samme grund har skaffet alkoholbevilling og tilladelse til udeservering i forår – og sommerhalvåret.

Planen er, at den nye forretning skal "vende op og ned på, hvad et supermarked skal være og blive en slags laboratorium for supermarkedskæden, Meny," skriver virksomheden.

Med håndplukkede specialiteter fra ind – og udland og håndplukket personale af den allermest kompetente slags, som skal vejlede og inspirere kunderne under indkøbene.

Forretningen huser eksempelvis en kok, som af to omgange har været ansat på Noma pg en enkelt gang på The Fat Duck i London, som skal kræse om kunderne i Nordhavn.

Læs også: Tomme butikker på attraktive adresser

Hun vil sammen med slagteren, sommelieren, fiskemanden og alle de andre madmedarbejdere sørge for en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Butikken tilbyder økologisk mælk fra egen gård, som kunderne selv tapper i en glasflaske, der tages med hjem og bringes retur for opfyldning.

Frugtglade folk vil kunne udskære deres egen ananas på en ananas-robotmaskine og købe friskpresset juice i en juicebar.

Kunderne rister selv den kaffe, de skal drikke derhjemme og blander selv de økologiske korn- og grynprodukter, som købes i løsvægt. For blot at nævne nogle af mulighederne.

Og det hele er bæredygtigt.

- Det må være enhver købmands drøm at stå for åbningen af Danmarks første bæredygtige og innovative madmarked. Vores slagter, grønthandler, sommelier, fiskemand, kok, ostehandler, øvrige madarbejdere og jeg selv, glæder os rigtigt meget til at byde velkommen til Meny i Nordhavn og vise kunderne, hvad en indkøbsoplevelse også kan være, siger Mikael Lindegaard Kristiansen, som åbner dørene for den nye butik lørdag d. 10. november.

Hold dig opdateret med RetailNews
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Madklubben vil nu også lave måltidskasser

Købmanden i Gudme lancerer app og levering til døren

Nu skal de tabte kunder vindes tilbage.

Klima ved køledisken: Sociologistuderende skal undersøge danskernes indkøbsvaner

5

Ekspert: Føtex-reaktion virker helt ude af proportioner

Føtex kommer til at virke som en brutal arbejdsgiver efter fyring, siger ekspert.

Arla hælder milliarder i danske fabrikker

Safterne stiger på Thisted Bryghus

Tendens fra caféer og restaurationer får nu bryghuset til at kaste sig over andet og mere end øl

Nyhedsbrev

Prisvindende Rema-mand får betroet Rema-opgave

Politiet rykkede ud til masseslagsmål ved Bazar Vest

18-årig ansat fyret for at spise kanelsnegl i Føtex

Irma inviterer København til byens største madfest

Stigende interesse for at møde menneskene bag maden får Irma til at holde messe i Forum for de københavnske forbrugere

Lurpak og sydlandsk ost giver fremgang for Arla

BR's nye chef vil begejstre med oplevelser

Legetøjskæden BR har fundet sin nye chef. Første opgave bliver at sætte de gode oplevelser i centrum og genskabe legetøjets magi, fortæller Salling Group

Detailgiganten Walmart øger salg i butikker og på nettet

Forskere udvikler nyt våben der kan afsløre kopivarer

Forskere fra Københavns Universitet har opfundet et kemisk fingeraftryk, der kan afsløre en kopivare.

Så meget betyder Michelinstjernerne for producenter

Vestfyen siger farvel til direktør

Mange udskiftninger i ledelsen gør efterforskning af Top-Toy vanskelig

Top-Toys konkurs er under kulegravning, men en hæsblæsende udskiftning i toppen vanskeliggør forløbet.

Matas slår to butikker sammen i Fredericia

Ny Matas rykker ind i Fætters BR's gamle lokaler.

Tyske Lidl vil åbne over 100 nye butikker i Danmark

Over de næste år vil den tyske supermarkedskæde Lidl næste fordoble antallet af butikker i Danmark.

Frellsen tilbage på det sjove chokoladespor

Både Flammen og Ilden scorer millioner på grillbuffeter

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

I Canada giver de bøder for fejl

Ekspert argumenterer for, at kæderne skal indføre en bødeordning ved prisfejl.

Nu udvider nemlig.com leveringsområde på Fyn og Sjælland

Flere drikker Coca-Cola: Overskuddet stryger i vejret

Fastfoodkæde dømt for diskrimination

S ved stadig ikke hvad en pakke cigaretter skal koste

Dyrere øl sender Heinekens salg i vejret

Coop glad for emballage-stramning

Barbie-dukker sikrer Legokonkurrent bedre regnskab end ventet

Stort flertal af danskerne vil hæve cigaretpris til 60 kroner

Håndværkere gjorde historisk fund under gulv i bryghus

Netto åbner butik i Sæby

Interflora giver halv million til ensomme danskere

Tenax tilbagekalder sild

Skal spare 350 millioner: Danish Crown skærer 400 stillinger

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Oste Sommelier

NYHED I KALU: Økologisk Ellevang-gris

CO2 neutralt website

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

RollDolly fra DT Rullecontainer

Status på dag 1 på LogiMAT: FANTASTISK

Twister - den farverige spot

Selvhjælp til din GS1-faktura?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Pop-Up væg (tekstil)

Extramultus - elastiske bånd til fødevareindustrien

Kø nummersystem hos Bruun Rasmussen Auktioner

SSI Schäfer leverer automationsløsning til PostNord og Stadium

Tak til alle som besøgte os på vores stand på Stockholm furniture fair 2019

Mød PALOMAT® på LogiMAT 2019

Flemming fejrer 25 år som »Brandmand« i EL:CON

Danish IP Fair 2019 - The Next Big Thing

Konkurrence for studerende: Hvad er din vildeste idé til fremtidens grønne smart-cities?

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Opdateret facadebelysning

For mindre end kr. 25 om dagen opnås højere indtjening og besparelse af CIT...

Michael er udlært elektriker hos EL:CON – og ser frem mod nye projekter

Jakob er lærling hos EL:CON i Viborg – og fortsætter som udlært elektriker ...

Overskudsvarme fra køleanlæg bruges som fjernvarme

Send til en kollega

0.157