23948sdkhjf

Ny Brugs-uddeler i Sdr. Felding

Mads Ramskov Hansen er begyndt som uddeler i Dagli' Brugsen i Sdr. Felding.
43-årige Mads Ramskov Hansen tiltrådte for lidt over en uge siden som ny uddeler i Dagli' Brugsen i Sdr. Felding. Han har mange års erfaring i Coop og tøver ikke med at kalde sit nye hverv for et ”drømmejob”, skriver AOH.dk.

- Jeg har prøvet at komme til en ny ny butik før, men det her er den suverænt lækreste, understreger Mads Ramskov Hansen om Dagli' Brugsen, der åbnede i nye lokaler i august, overfor AOH.dk.

Overtager efter populær uddeler
Mads Ramskov kommer fra en tilsvarende stilling hos Dagli' Brugsen i Bøvlingbjerg, hvor han har været i 18 måneder. Han har glædet sig til at til komme i gang i butikken i Sdr. Felding. Han er godt klar over, han efterfølger en meget populær brugsuddeler, Martin Iversen, der har søgt nye græsgange.

- Der er et par sko, der skal udfyldes. Det er Martins, bestyrelsens og kundernes fortjeneste, at det går så godt med butikken, som det gør, understreger han.

Mads Ramskov Hansen, der bor i Videbæk med sin kone og tre børn, har arbejdet det meste af sit liv hos Coop. Han begyndte som flaskedreng som 15-årig i en brugs i Fredericia, hvor han er fra.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125