23948sdkhjf

Isenkræmmer lukker efter 20 år

Lørdag eftermiddag lukkede isenkræmmer Mogens Sørensen butiksdøren i Hornbæk for sidste gang.
Med lukning af sin butik siger Mogens Sørensen farvel til en forretning, som han har ledet i næsten 20 år. Men med lukningen følger også en frihed, han længe har længtes efter, skriver Helsingør Dagblad.

Uenighed om lejemål
Mogens Sørensen er ked af at lukke sin forretning. Men da han og udlejeren ikke kunne blive enige om at forlænge lejemålet, så gav det også god mening at stoppe.

- Min krop er slidt, konstaterer Mogens Sørensen, der er mærket af lange arbejdsdage, mange tunge løft og en lang rejse til og fra arbejde hver dag, fortæller han til Helsingør Dagblad.

Nu ser Mogens Sørensen frem til at kunne tilbringe mere tid sammen med børnene på otte og ni og sin kone, der som han heller ikke har set så meget til. Hun arbejder som natsygeplejerske, så nu hun har været hjemme har Mogens været på arbejde og omvendt.

Ny type butik
Mogens Sørensen har ikke mistet modet på at drive butik, men det bliver på en anden måde, end de seneste tyve år. Hvordan det skal være er han lige nu åben over for, men nu skal vænne sig til at have mere fritid til overs.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125