23948sdkhjf

Nyt samarbejde: Hjernesagen skal rådgive Lidl

Lidl og Hjernesagen sætter fokus på sunde fødevarer med nyt treårigt samarbejde.

Som hovedsponsor understøtter dagligvarekæden Hjernesagen gennem oplysningskampagner, sociale arrangementer, initiativer og produktsalg, mens Hjernesagen rådgiver Lidl i forhold til kædens produkter.

Samarbejdet omfatter en række aktiviteter og kampagner, og der knyttes store forventninger til samarbejdet, lyder det fra begge parter.

Hos Hjernesagen er man begejstret for samarbejdsaftalen med Lidl:

- Med den nye aftale om at samarbejde med os, viser Lidl, at de anerkender vores arbejde, og at de vil benytte vores viden i deres virke som dagligvarekæde. Vi glæder os meget til at rulle samarbejdet med Lidl ud de kommende år, siger direktør for Hjernesagen, Birgitte Hysse Forchhammer.

Interessen mellem Lidl og Hjernesagen blev skabt, da Lidl i september sidste år, som den første dagligvarekæde i landet, valgte at sætte en aldersgrænse på 16 år for salget af energidrikke i kædens butikker.

En beslutning, som Hjernesagen bakkede op om.

- Det var på baggrund af anbefalinger fra blandt andet Hjernesagen, at vi valgte at indføre en aldersgrænse på salget af energidrik. I samarbejde med Hjernesagen kan vi fortsætte med at målrette vores indsats for at tilbyde vores kunder endnu bedre produkter, og jeg er meget glad for, at aftalen nu er en realitet, fortæller CCO fra Lidl, Mikko Forsström.

Hjernesagen bliver sundhedspartner

Hos Hjernesagen har man fokus på behovet for bedre forebyggelse. En vigtig faktor i det forebyggende arbejde er, at indholdet af salt og sukker skal reduceres i vores madvarer. 

Den viden tager foreningen med til samarbejdet med Lidl, der allerede er ved at se på mulighederne for at reducere mængden af salt og sukker i en række af kædens produkter.

- Vi vil øge antallet af produkter med Nøglehulsmærket og samtidig også fokusere mere på reduktion af salt og sukker i vores produkter. I den forbindelse vil Hjernesagen agere vores sundhedspartner, som vi kan sparre med i forhold til, hvad der er sundt for vores helbred og vores hjerne, forklarer Mikko Forsström.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25